Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
AstroTurf Europe BV
IJsselkade 38
8261 AE Kampen
Nederland

Tel: 038 303 03 71

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Sportgroup Holding koopt Astroturf
De Sportgroup Holding, een investeringsmaatschappij waar onder andere ook Polytan onder valt, heeft in USA Astroturf en Synlawn overgenomen.
Lees meer
De historie van kunstgras
Kunstgras voor voetbal kent een bewogen geschiedenis. Om die reden zijn de meningen omtrent kunstgras in de voetballerij, ook na ruim tien jaar ervaring, enorm verdeeld.
Ze spelen beter voetbal, hun vrouwen beter hockey. What's next: de hockeyvelden?
De sportbalans Nederland-Belgiƫ is de laatste twee jaar behoorlijk gekanteld. Wat Nederlanders aan sportief zelfvertrouwen hebben verloren, hebben de Belgen gewonnen. Over voetbal zullen we het maar niet hebben, maar zelfs op hockeygebied moeten we Olympische veren laten richting onze zuiderburen.
Hockeykunstgras nog lang niet uitontwikkeld
De kennis en ervaring met betrekking tot hockeykunstgras is de basis geweest voor alle ontwikkelingen omtrent kunstgras voor andere sporten. Tegenwoordig kunnen vele veldsporten op kunstgras worden gespeeld. Maar hoe zit het met de doorontwikkeling van het kunstgras voor hockey?
CondonGroup zorgt voor herintrede AstroTurf
AstroTurf staat synoniem voor kunstgras maar ging in 2004 echter failliet waarna de werknaam door investeerders werd overgenomen. Sinds die overname hebben verschillende partijen getracht AstroTurf terug op de kaart te zetten in ons land.