Archief Agenda Adverteren Contact Disclaimer
Dak en gevel techniek Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Groundsman
Stad+Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
GroenTechniek Holland
Jufferenwal 30
8011 LE Zwolle
Nederland

Tel: 038 422 34 40
E-mail: roodveldt@agrotechniekholland.nl

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
De tweede GTH Demo-Doe-Dag gemist? Kijk hier voor de sfeerimpressie!
Donderdag 15 juni organiseerden uitgeverij NWST en de organisatie van Groen Techniek Holland een Demo-Doe-Dag Zero Emission.
Lees meer
Husqvarna Group zet in op accugereedschappen
Om duurzaamheidsdoelstellingen te behalen, zet Husqvarna mede in op een verschuiving van gereedschappen met benzinemotor naar het gebruik van accugereedschappen.
Lees meer
Website GTH Demo-Doe-Dagen gelanceerd: gthdemodoedagen.nl
Sinds kort beschikt de GTH Demo-Doe-Dag over een eigen website: gthdemodoedagen.nl. Op de website is de laatste informatie te vinden rond de evenementen.
Lees meer
2e Demo-Doe-Dag in het teken van geluidsarm (en zuinig) materieel
Elektronisch materieel heeft de toekomst, daar lijkt ook de markt zich van bewust, getuige de vele elektrische introducties. Daarom staat de GTH Demo-Doe-Dag op 15 juni in het teken van zero emission.
Lees meer
Groentechniek Holland groter dan voorgaande edities
Met nog ruim drie maanden te gaan is 80% van de Groentechniek Holland volgeboekt. Daarom breidt de beurs uit van 9 naar 12 hectare, vertelt beursmanager Willem Bierema.
Lees meer
De eerste GTH Demo-Doe-Dag gemist? Kijk hier voor de sfeerimpressie!
De eerste GTH Demo-Doe-Dag gemist? Het camera-team heeft een sfeerimpressie gemaakt. Zie hier het resultaat!
Lees meer
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen.
Lees meer
FOTOREPORTAGE: GTH Demo-Doe-Dag Onkruid & Reiniging
Met een bijeenkomst Onkruid & Reiniging werd 9 mei de aftrap gegeven voor een reeks GTH Demo-Doe-Dagen in aanloop naar Groen Techniek Holland.
Lees meer
GTH Demo-Doe-Dag: Onkruid & Reiniging
Op dinsdag 9 mei start een unieke samenwerking: in aanloop naar de beurs organiseert uitgeverij NWST samen met de Groen Techniek Holland de GTH Demo-Doe-Dagen 2017.
Lees meer
GTH Demo-Doe-Dag krijgt internationale allure
Bedrijven uit Duitsland, Frankrijk en Belgiƫ hebben hun deelname al toegezegd aan de eerste GTH Demo Doe Dag Dag van Onkruid en Reiniging.
Lees meer
1 | 2
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen. In totaal vormen drie van deze dagen de aanloop naar Groen Techniek Holland in september.
Eindeloos bezig met het creƫren van de perfecte grasmat
Natuurgras is milieutechnisch gezien natuurlijk veel duurzamer dan kunstgras. De bespelingscapaciteit van natuurgras neemt ook alsmaar toe, omdat graszaadbedrijven blijven investeren en zich ontwikkelen. Hoe ziet hun innovatie-agenda er voor de komende jaren uit?
Het gaat allemaal weer wat beter. Is dat straks te zien op de beurs?
Als redactie bezoeken wij jaarlijks in binnen- en buitenland minimaal tien beurzen. Meestal ga je weer naar huis met het idee: leuk, veel mensen gezien, maar waar waren de innovaties? De tweede editie van Groen Techniek Holland belooft anders te worden.
Waar waren de accugedreven machines op GTH?
Om maar met de deur is huis te vallen: volgens mij zijn we weer redelijk terug bij af. Op andere beurzen, de vorige Groen Techniek Holland (GTH) en zelfs eerder, op Papendal, zag ik leuke prototypes van machines op stroom, zoals de zitmaaiers van Stiga en Husqvarna en de shovel van Weidemann, die volledig op accu werkten.
Tuin- & parksector heeft een nieuwe motor
Vanaf 2013 kunnen professionals werkzaam in de openbare groene ruimte terecht op een nieuwe vakbeurs waar de nieuwste technieken te zien zijn: de GroenTechniek Holland (GTH). Dit driedaagse evenement vindt plaats op 10, 11 en 12 september op het evenemententerrein van Walibi Holland in Flevoland. . .
Tuin- & parksector heeft een nieuwe motor
Vorig jaar beleefden de Demo-Dagen op NSC Papendal hun 46e editie. Vanaf 2013 kunnen professionals werkzaam in de openbare groene ruimte terecht op een nieuwe vakbeurs waar de nieuwste technieken te zien zijn: de GroenTechniek Holland (GTH). Dit driedaagse evenement vindt plaats op 10, 11 en 12 september op het evenemententerrein van Walibi Holland in Flevoland. Wanneer de voortekenen niet bedriegen, pakt de sector met tuin- en parktechniek en groen en milieu stevig uit. . .