Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
GroenTechniek Holland
Jufferenwal 30
8011 LE Zwolle
Nederland

Tel: 038 422 34 40
E-mail: roodveldt@agrotechniekholland.nl

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Etesia Hydro 80 e-connect vanaf nu leverbaar
Etesia presenteerde onlangs op Groentechniek Holland een nieuw model: de Etesia Hydro 80 e-connect. Deze zitmaaier is vanaf nu leverbaar in Nederland en België.
Lees meer
Ufkes Greentec introduceert versnipperaar Greentec Cheetah 30/80
Houtversnipperaar Cheetah 30/80 kan tot de zwaardere versnipperaars gerekend worden, maar mag dankzij het lage gewicht vervoerd worden met een BE-rijbewijs.
Lees meer
Elektrisch werken in het groen tijdens vakbeurs Ecomobiel
Op 10 t/m 12 oktober vindt de 9e editie plaats van Ecomobiel. De vakbeurs biedt praktische oplossingen om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken.
Lees meer
Ruim 16.000 bezoekers Groentechniek Holland
De derde editie van het evenement Groentechniek Holland is goed verlopen, zo laat de beursorganisatie weten. Het evenement kon rekenen op 16.000 bezoekers.
Lees meer
Laatste dag Groentechniek Holland van start
Vandaag vindt de derde dag van Groentechniek Holland plaats. Ook deze dag kan rekenen op wisselvallig weer, maar dat mag de pret niet drukken. Wat is er vandaag te zien?
Lees meer
Ramm wint Gouden Klavertje Vier op Groentechniek Holland
Ramm BV heeft met de Oeliatec Mollen Artiflex het Gouden Klavertje Vier gewonnen, de innovatieprijs voor de meest opvallende innovatie op Groentechniek Holland.
Lees meer
Herco introduceert zero turn-maaiers van Encore
Herco Machinery introduceert maaiers van de Amerikaanse fabrikant Encore in de Benelux. Het sortiment omvat drie type machines, met in totaal vijf modellen.
Lees meer
Introductie Votex Hillmaster 220
Afgelopen week is de nieuwe Votex Hillmaster 220 geïntroduceerd in het Experience Center van Dutch Power Company.
Lees meer
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje.
Lees meer
Hoaf Infrared Technology toont nieuwe machine op GTH
Nog een maand en dan staat de derde editie van Groentechniek Holland voor de deur. Voor Hoaf Infrared Technology het moment om nieuwe machines te tonen.
Lees meer
1 | 2 | 3
Alle marktleiders weer van de partij
Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september staat het Walibi-terrein in Biddinghuizen helemaal in het teken van de grootste groene vakbeurs van Nederland: Groentechniek Holland.
Bezoeken we in de toekomst nog steeds beurzen?
Begin september staat de derde editie van Groentechniek Holland op de kalender. De beurs is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde voor de groene sector, maar zal dat in de toekomst ook zo blijven?
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje. Een jury met daarin alle persmuskieten die iets te zoemen hebben op het gebied van tuin en park, aangevuld met VHG-voorzitter Rien van der Spek, koos daaruit elf nominaties.
'Wij willen de grootste worden'
Twee totaal onbekende bedrijven gingen met het laatste Gouden Klavertje Vier naar huis. Aan de ene kant het Franse Oeliatec, dat tekende voor een elektrisch aangedreven heetwater- annex hogedrukmachine, en aan de andere kant het nog geen jaar bestaand bedrijf Ramm van Gerrit van Nieuwenhuizen en Jeroen van de Ven, dat deze machine importeert voor Nederland.
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen. In totaal vormen drie van deze dagen de aanloop naar Groen Techniek Holland in september.
Eindeloos bezig met het creëren van de perfecte grasmat
Natuurgras is milieutechnisch gezien natuurlijk veel duurzamer dan kunstgras. De bespelingscapaciteit van natuurgras neemt ook alsmaar toe, omdat graszaadbedrijven blijven investeren en zich ontwikkelen. Hoe ziet hun innovatie-agenda er voor de komende jaren uit?
Het gaat allemaal weer wat beter. Is dat straks te zien op de beurs?
Als redactie bezoeken wij jaarlijks in binnen- en buitenland minimaal tien beurzen. Meestal ga je weer naar huis met het idee: leuk, veel mensen gezien, maar waar waren de innovaties? De tweede editie van Groen Techniek Holland belooft anders te worden.
Waar waren de accugedreven machines op GTH?
Om maar met de deur is huis te vallen: volgens mij zijn we weer redelijk terug bij af. Op andere beurzen, de vorige Groen Techniek Holland (GTH) en zelfs eerder, op Papendal, zag ik leuke prototypes van machines op stroom, zoals de zitmaaiers van Stiga en Husqvarna en de shovel van Weidemann, die volledig op accu werkten.
1 | 2