Archief Agenda Adverteren Contact Disclaimer
Dak en gevel techniek Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Eurogarden
Hogelandseweg 51
6545 AB Nijmegen
Nederland

Tel: 00 32 16 81 27 72
E-mail: info@eurogarden.be

www.eurogarden.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Actie bij Eurogarden!
EuroGarden presenteert nieuwe oplossingen voor onkruidbestrijding met borstels, monteerbaar op bosmaaiers. Naast de WeedGo 1 (artikelcode 1600302) voor bosmaaiers vanaf 1,5 kW, is er nu ook de WeedGo 2 (artikelcode 1600305), die geschikt is voor kleinere machines vanaf 1 kW tot max. 2 kW.
Lees meer
Gericht publiek, goede sfeer en veel zon op Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag: Zero Emisson.
Lees meer
Wie zijn er aanwezig op 15 juni?
Met nog iets minder dan een gaan te gaan tot de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen, zetten we de standhouders voor u op een rijtje.
Lees meer
Bezoek de GTH Demo-Doe-Dag en maak automatisch kans op prijzen
Meerdere standhouders hebben inmiddels producten beschikbaar gesteld die verloot zullen worden onder de bezoekers.
Lees meer
Internationaal bezoek op GTH Demo-Doe-Dag
Verschillende buitenlandse bedrijven maken op donderdag 15 juni de reis naar Den Dungen. Zo is het Belgische Eurogarden één van de aanwezigen.
Lees meer
Compleet assortiment robotmaaiers te zien op 15 juni
Ook Viking, Astrobot en Eurogarden zijn op 15 juni aanwezig. Daarmee kent de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission een compleet assortiment aan robotmaaiers.
Lees meer
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen.
Lees meer
Eurogarden aanwezig met MVT-390 onkruidmachine
Eurogarden toont op de GTH Demo-Doe-Dag diverse producten. Zo is het bedrijf aanwezig met een borstelkop, een maaischaar en de MVT-390 onkruidmachine.
Lees meer
Johan Teeuwen maakt overstap naar Eurogarden
Johan Teeuwen heeft per 1 maart een overstap gemaakt naar Eurogarden. Dit bedrijf is gespecialiseerd in tuinmachines en machineonderdelen.
Lees meer
Hovenier Marcel Visser: ‘Er gaat niks boven een Japanse motor’
De nieuwe Echo HC2810-heggenschaar is een van de zes heggenschaarmodellen van Echo-importeur Eurogarden. Vorig jaar werd de heggenschaar gepresenteerd en in april werden de eerste modellen verkocht. Hovenier Marcel Visser, die het grootste deel zijn gereedschap van Stihl heeft, kiest al jarenlang pertinent voor enkelzijdige heggenscharen van Echo.
Accu anno 2017
Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: nieuwe introducties met accu-aandrijving. Tuin- en parkmachines, onkruidborstels, golfkarren, werktuigen en robotmaaiers; je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar met accu.
Elektrische machines voor professionals
EuroGarden is al enkele jaren dealer van Cramer-machines in Nederland en België. Cramer heeft onlangs twee accumachines aan zijn assortiment toegevoegd: de LS5000 E SWafvalzuiger en de Domus Akku-veegmachine.
Stil, stiller, stilst
Ook de groene sector stapt inmiddels massaal over van fossiele brandstoffen naar elektrisch aangedreven voertuigen en producten.
Tweede Demo-Doe-Dag 'Zero Emission':
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag ‘Zero Emission’, in navolging van de Demo-Doe-Dag ‘Onkruid & Reiniging’. De Demo-Doe-Dagen vormen de aanloop naar de GTH-beurs in september dit jaar.
Onkruidmachine overzicht
Mijn oma had vroeger en stofzuiger die alles kon: kloppen, vegen en zuigen. Voor modern onkruidbeheer is één machine al lang niet meer voldoende. Daar is een geïntegreerd beheer en dus een uitgebalanceerde afstemming van verschillende technieken en machines een must. Wat is er allemaal te koop in Nederland op gebied van onkruidbeheer?
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen. In totaal vormen drie van deze dagen de aanloop naar Groen Techniek Holland in september.