Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Eurogarden
Hogelandseweg 51
6545 AB Nijmegen
Nederland

Tel: 00 32 16 81 27 72
E-mail: info@eurogarden.be

www.eurogarden.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Nieuwe onkruidborstel van Cramer
Met een werkbreedte van 48 cm en met 10 gecoate staalkabels als werktuig, is de gebruiker in staat onkruid te verwijderen op moeilijk toegankelijke plaatsen.
Lees meer
Nieuwe maairobot zonder installatie
Eurogarden heeft een maairobot van Amrogio in het assortiment opgenomen, die zich volgens het bedrijf onderscheidt omdat hij geen installatie nodig heeft.
Lees meer
Eurogarden introduceert Trex
Eurogarden introduceert dit jaar het merk Trex in de Benelux. Het gaat om een lijn van tien grasmaaiers (negen toestellen met opvangzak en één mulchmaaier).
Lees meer
Gericht publiek, goede sfeer en veel zon op Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag: Zero Emisson.
Lees meer
Wie zijn er aanwezig op 15 juni?
Met nog iets minder dan een gaan te gaan tot de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen, zetten we de standhouders voor u op een rijtje.
Lees meer
Bezoek de GTH Demo-Doe-Dag en maak automatisch kans op prijzen
Meerdere standhouders hebben inmiddels producten beschikbaar gesteld die verloot zullen worden onder de bezoekers.
Lees meer
Internationaal bezoek op GTH Demo-Doe-Dag
Verschillende buitenlandse bedrijven maken op donderdag 15 juni de reis naar Den Dungen. Zo is het Belgische Eurogarden één van de aanwezigen.
Lees meer
Compleet assortiment robotmaaiers te zien op 15 juni
Ook Viking, Astrobot en Eurogarden zijn op 15 juni aanwezig. Daarmee kent de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission een compleet assortiment aan robotmaaiers.
Lees meer
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen.
Lees meer
Eurogarden aanwezig met MVT-390 onkruidmachine
Eurogarden toont op de GTH Demo-Doe-Dag diverse producten. Zo is het bedrijf aanwezig met een borstelkop, een maaischaar en de MVT-390 onkruidmachine.
Lees meer
1 | 2
Stomen, borstelen, branden en meer...
Combineer temperatuurstijging met zonnestralen en een snufje regen en je hebt het ultieme recept voor een onkruidexplosie. Gelukkig zijn er volop methoden om die plantjes chemievrij te lijf te gaan – natuurlijk ook onder andere weersomstandigheden.
Partnernieuws
De Hovenier is een nieuw vakblad. Dit vakblad richt zich op de relatief kleine bedrijven, bedrijven, die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. Uitgangspunt van dit vakblad is: Van de hovenier, voor de hovenier, door de hovenier.
Prima, een accubladblazer, maar nothing beats de Stihl BR op benzine
Een testteam van groenvoorziener IBN uit Veghel was bereid om voor vakblad De Hovenier een aantal accubladblazers te beoordelen. Hoewel het team meer dan een week lang met zeventien verschillende accubladblazers in de weer is geweest, mag je het geen echte test noemen.
Hovenier Marcel Visser: ‘Er gaat niks boven een Japanse motor’
De nieuwe Echo HC2810-heggenschaar is een van de zes heggenschaarmodellen van Echo-importeur Eurogarden. Vorig jaar werd de heggenschaar gepresenteerd en in april werden de eerste modellen verkocht. Hovenier Marcel Visser, die het grootste deel zijn gereedschap van Stihl heeft, kiest al jarenlang pertinent voor enkelzijdige heggenscharen van Echo.
Stil(ler) en universeel inzetbaar
Het Duitse merk Cramer heeft sinds enige tijd elektrische modellen van reinigingsmachines Domus en de blad- en afvalzuiger LS5000 in het sortiment. Stad+Groen bezocht importeur Eurogarden voor een toelichting op de machines.
Accu anno 2017
Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: nieuwe introducties met accu-aandrijving. Tuin- en parkmachines, onkruidborstels, golfkarren, werktuigen en robotmaaiers; je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar met accu.
Elektrische machines voor professionals
EuroGarden is al enkele jaren dealer van Cramer-machines in Nederland en België. Cramer heeft onlangs twee accumachines aan zijn assortiment toegevoegd: de LS5000 E SWafvalzuiger en de Domus Akku-veegmachine.
Stil, stiller, stilst
Ook de groene sector stapt inmiddels massaal over van fossiele brandstoffen naar elektrisch aangedreven voertuigen en producten.
1 | 2