Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Major Equipment Intl. ltd
Coolnaha Ballyhaunis
Mayo
ireland

Tel: +353 (0)949630572
Fax: +353 (0)949630788
E-mail: emurphy@major-equipment.com

BTW: IE2224381H

OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Veel nieuw ijzer op Demopark Eisenach
De naam Eisenach vraagt natuurlijk om slechte grapjes over oud ijzer. Onterecht, voor wie er is geweest. Een bezoek van één dag is eigenlijk te kort voor de overweldigende hoeveelheid machines voor groen en grijs.
Lees meer
Major laat tijdens de Demodag sportvelden twee machines zien
Major laat tijdens de Demodag sportvelden twee machines zien. Een 15000GR uit de Rollermower-range met een werkbreedte van 4,50 meter. En de MJ60-200 uit de Synergie-range.
Lees meer
Gemeente Groningen krijgt Major maaier
Samen met dealer Groenoord in Groningen heeft Major twee keer een 15000GR Rollermower geleverd aan de gemeente Groningen.
Lees meer
MAJOR Equipment introduceert innovatief cirkelmaaierdek
Op de Agritechnica introduceert MAJOR Equipment een innovatief cirkelmaaierdek. Deze biedt het voordeel van een perfect maaibeeld met behoud van veelzijdigheid van een cirkelmaaidek die ook lang gras en ruw terrein kan maaien.
Lees meer
Nu inschrijven voor derde Kunstgrasonderhoud Demodag
Op donderdag 19 mei zal op VV DE MEERN in de Meern bij Utrecht de derde editie plaatsvinden van de Kunstgras Demodag. Het ochtendprogramma zal gericht zijn op de gevolgen van de nieuwe Fifa richtlijnen
Lees meer
Veel nieuw ijzer op Demopark Eisenach
De naam Eisenach vraagt natuurlijk om slechte grapjes over oud ijzer. Onterecht, voor wie er is geweest. Een bezoek van één dag is eigenlijk te kort.
Veel noviteiten op Demopark
Een bezoek van één dag aan Demopark Eisenach is eigenlijk te kort voor de overweldigende hoeveelheid machines voor groen en grijs. Iedereen die je spreekt, is enthousiast over de bijzondere combi van machines die hier te zien is, naast een groot aantal interessante nieuwigheden.
Duidelijk geen eendagsvlieg
Met de aanschaf van een TDR rotary gang mower 20000 was Delfzijl in 2008 een van de eerste gemeentelijke klanten van Major Equipment op het Europese vasteland.
Mooier maaibeeld met Major-maaier
Het mooie maaibeeld dat een kooimaaier geeft, is voor veel fieldmanagers de reden om dit soort maaiers te verkiezen boven een cirkelmaaier. Major Equipment biedt echter een alternatief, dat ook uit financieel oogpunt aantrekkelijk kan zijn.
Ideaal voor het ruwe werk, maar door de achterrol ook voor sportvelden
Budgetten, personele bezetting en het klimaat maken dat zelfs eenvoudige werkzaamheden zoals grasmaaien tot ware hogeschoolkennis verheven worden. Zodra het geschikte moment aanbreekt, moet de maaier onmiddellijk het veld in om de achterstand weg te werken en de ontwikkelingen voor te blijven.
Klaar voor de start
We hebben weer gerold, geprikt, gewiedegd, diepbelucht, geverticuteerd, bemest, bezand, doorgezaaid en gemaaid! Na een bijzonder groeizame zomer met voldoende zon, licht en – helaas voor de zonliefhebbers – genoeg regen, komt de geur van pas gemaaid gras ons weer tegemoet.
Een grofstoffelijke maaier, maar dan net een slagje minder
In onze familie is het not done om elkaar lomp te nomen. Wij gebruiken het woord grofstoffelijk. Het is hetzelfde en betekent hetzelfde, maar klinkt net wat vriendelijker. Met sportveldmaaiers die met 40 of 50 kilometer per uur achter een bovenmaat Fendt of John Deere van sportveld naar sportveld hobbelen, is eigenlijk hetzelfde aan de hand.
A Major step voor de Nederlandse sportveldenmarkt
Fieldmanager