Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Van der Haeghe BV
Elzenhof 7G
4191 PA Geldermalsen
Nederland

Tel: 0345 788104
Fax: 0345 788102
E-mail: info@vanderhaeghe.nl

www.vanderhaeghe.nl
PROGRAMMA MERKEN
ISEKI BIEDT EEN COMPLEET PROGRAMMA VAN TRACTOREN VAN 17 PK TOT 100 PK EN MAAIMACHINES VAN 5 PK TOT 50 PK. FERRIS PROGRAMMA VAN ZERO TURNS MET VERING. HÖRGER IS FABRIKANT VAN KUNSTGRASREINIGERS EN BOMFORD IS DE FABRIKANT VAN ARMMAAIERS ISEKI, FERRIS, HÖRGER, BOMFORD, SNAPPER, ECO
CONTACTPERSONEN
Michaël van der Lienden
Verkoopleider NL
06 537 551 37
m.vanderlienden@vanderhaeghe.nl
Tilko Gernaat
Rayonmanager Noord Nederland
06-51424042
tgernaat@vanderhaeghe.nl
Aard Pennings
Rayon manager Zuid Nederland
0610959176
a.pennings@vanderhaeghe.nl
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Van der Haeghe start met import Avril
Van der Haeghe BV uit Geldermalsen is sinds april 2018 importeur van het Franse merk Avril.
Lees meer
Import nieuwe Iseki 200-serie dit jaar van start
Op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg waren ze al even te zien: de Iseki SF 224 en de SF 235. Van der Haeghe gaat de machines vanaf dit jaar importeren.
Lees meer
Nieuwe Iseki SF 200 series frontmaaier
Tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg zal Iseki-importeur Van der Haeghe BV uit Geldermalsen de nieuwe Iseki SF 200 serie presenteren.
Lees meer
Ferris introduceert nieuwe zero turn-maaier
Ferris introduceert een nieuwe compacte zero turn-maaier. Model 400S kan een snelheid tot 13 km/u bereiken en heeft een maaidek met 122 centimeter werkbreedte.
Lees meer
NIEUWE FERRIS MAAIER MET UNIEK MAAIDEK CONFIGURATIE
Ferris importeur Van der Haeghe BV uit Geldermalsen introduceert een nieuwe Zero Turn maaier met benzinemotor. Het model 400 is uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van maaidek technologie.
Lees meer
Nieuwe Iseki TLE 4490 compacttrekkers
Iseki breidt zijn lijn van Premium Eco tractoren uit. In 2016 werd het model TLE 3400, met een vermogen van 40 pk, op de markt gebracht. Op de beurs GTH 2017 brengt importeur Van der Haeghe BV uit Geldermalsen de TLE 4990 als noviteit mee.
Lees meer
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje.
Lees meer
De Groenmakers kiest voor Ferris
Marmix Tuin- en Parkmachines leverde bij De Groenmakers twee Ferris zero turn-maaiers af. Medewerkers van De Tuinman, onderdeel van De Groenmakers, gaan ermee aan de slag.
Lees meer
Groentechniek Holland groter dan voorgaande edities
Met nog ruim drie maanden te gaan is 80% van de Groentechniek Holland volgeboekt. Daarom breidt de beurs uit van 9 naar 12 hectare, vertelt beursmanager Willem Bierema.
Lees meer
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen.
Lees meer
1 | 2 | 3
Een volledige werkdag maaien op één tank diesel
Op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg waren ze al even te zien: de Iseki SF 224 en de SF 235. Samen vormen zij de nieuwe 200-serie frontmaaiers van Iseki. Van der Haeghe is dit jaar begonnen met het importeren van de nieuwe modellen en heeft zijn eerste orders inmiddels al binnen.
Stomen, borstelen, branden en meer...
Combineer temperatuurstijging met zonnestralen en een snufje regen en je hebt het ultieme recept voor een onkruidexplosie. Gelukkig zijn er volop methoden om die plantjes chemievrij te lijf te gaan – natuurlijk ook onder andere weersomstandigheden.
Partnernieuws
De Hovenier is een nieuw vakblad. Dit vakblad richt zich op de relatief kleine bedrijven, bedrijven, die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. Uitgangspunt van dit vakblad is: Van de hovenier, voor de hovenier, door de hovenier.
Een sportpark omtoveren tot Vierdaagse-camping
Omdat de andere drie types van Iseki de gemeente Nijmegen al zo goed bevielen, werd opnieuw voor een trekker van dit merk gekozen: de Iseki TG 6490. ‘Onze’ Loetje Janssen, sportparkbeheerder bij de gemeente Nijmegen, heeft er nog nooit problemen mee gehad.
Alle marktleiders weer van de partij
Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september staat het Walibi-terrein in Biddinghuizen helemaal in het teken van de grootste groene vakbeurs van Nederland: Groentechniek Holland.
Bezoeken we in de toekomst nog steeds beurzen?
Begin september staat de derde editie van Groentechniek Holland op de kalender. De beurs is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde voor de groene sector, maar zal dat in de toekomst ook zo blijven?
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje. Een jury met daarin alle persmuskieten die iets te zoemen hebben op het gebied van tuin en park, aangevuld met VHG-voorzitter Rien van der Spek, koos daaruit elf nominaties.
Onkruidmachine overzicht
Mijn oma had vroeger en stofzuiger die alles kon: kloppen, vegen en zuigen. Voor modern onkruidbeheer is één machine al lang niet meer voldoende. Daar is een geïntegreerd beheer en dus een uitgebalanceerde afstemming van verschillende technieken en machines een must. Wat is er allemaal te koop in Nederland op gebied van onkruidbeheer?
1 | 2 | 3
FOTOREPORTAGE