Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
AH Vrij Groen, Grond en Infra B.V.
Postbus 225
2290 AE Wateringen
Nederland

Tel: 0174-712555 / 06 512 274 47
E-mail: info@ahvrij.nl

BTW: NL8036.27.117.B.01

www.ahvrij.nl
AH Vrij, het beste uit drie werelden MERKEN
Groen, grond en infra. Dat zijn de drie terreinen waarop AH Vrij zich in ruim vijftig jaar heeft ontwikkeld tot een betrouwbare partner van onder meer gemeenten, provincies, ingenieursbureaus en aannemers.

AH Vrij is een familiebedrijf met korte lijnen, waarbij de klant centraal staat. Duurzaamheid is verweven in onze bedrijfsvoering. U kunt bovendien rekenen op kwalitatief goed werk en een flexibele aanpak. Met een uitgebreid, modern machinepark en ervaren medewerkers wordt elke klus naar tevredenheid opgeleverd. Veder levert AH Vrij diverse RAG gecertificeerde grondmengsels zoals bomenzand en bomengrond

Kortom, voor elk project in groen, grond en infra biedt AH Vrij u het beste uit drie werelden.
CONTACTPERSONEN
Jan Vrij
Directeur
06 512 274 47
jvrij@ahvrij.nl
Rick Vrij
Projectleider
06 526 732 32
rvrij@ahvrij.nl
Laurens van Muijen
Projectleider
06 526 732 42
lvmuijen@ahvrij.nl
Henk Slootweg
Projectleider
06 229 179 41
hslootweg@ahvrij.nl
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Zuid-Hollandse gemeenten gezocht voor pilot waterafvoer
AH Vrij heeft een verticale waterafvoer voor toepassing in de openbare ruimte. Het bedrijf zoekt Zuid-Hollandse gemeenten waar het een pilot kan opzetten.
Lees meer
'Als er nu water bij komt gaat het los'
De NOS spreekt van een knallende lente waarbij de bloemen en planten als razende groeien. Hoe staat het met de onkruiddruk?
Lees meer
‘Plan van aanpak Beter Aanbesteden is er; nu doorpakken'
Cumela Nederland en MKB Infra vinden dat met de presentatie van de Actieagenda Beter Aanbesteden een eerste belangrijke stap is gezet.
Lees meer
Vossebeld Cultuur- en Civiele Techniek wint Stigas-prijs
Vossebeld Cultuur- en Civiele Techniek heeft vorige week de Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs 2017 gewonnen.
Lees meer
CDA brengt werkbezoek aan AH Vrij
Tweede Kamerlid Joba van den Berg (CDA) ging vrijdag 1 december met raadsleden Karin Zwinkels en Jan van Rossum van gemeente Westland op werkbezoek bij AH Vrij.
Lees meer
Vijf genomineerden in de race voor Stigas-prijs
De genomineerden zijn Aardoom Hoveniers, Aldo – Natuurlijke Tomaat, Bras Fijnaart, Nolina Kwekerijen en Vossebeld Cultuur- en Civiele Techniek.
Lees meer
AH Vrij voert sanering uit bij ombouw naar Grassmaster-veld
Op het Sportcomplex De Toekomst is AH Vrij in opdracht van AFC Ajax en Fieldturf Benelux gestart met het ombouwen van een kunstgrasveld naar een Grassmasterveld.
Lees meer
Scheveningen klaar voor strandseizoen 2017
Scheveningen is klaar voor het strandseizoen 2017: het zand is opgehoogd en de strandpaviljoens zijn opgebouwd. Ook alle vuilnisbakken op het strand en de strandopgangen zijn geplaatst met behulp van een nieuwe methode.
Lees meer
AH Vrij rondt de aanleg van HSE Spoorpark in Den Haag af
AH Vrij Groen, Grond en Infra heeft onlangs de aanleg van het HSE Spoorpark gerealiseerd. Het ging hierbij om een integrale herinrichting van de openbare ruimte.
Lees meer
HTM en AH Vrij ondertekenen onderhoudscontract
AH Vrij gaat per 1 januari 2017 de rails en het omliggende groen van HTM onderhouden. De duur van het contract is twee jaar.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5
Alleen inhuur op basis van capaciteit, nooit van specialisme
Bijna dertig interviews met CEO’s van grote groenvoorzieners verschenen de afgelopen jaren in dit blad. Bijzonder is dat iedere CEO zijn eigen route in de concurrentiestrijd tussen collega-bedrijven weet te bewandelen. Jan Vrij, tweedegeneratie-directeur van het Wateringense bedrijf AH Vrij Groen, Grond en Infra.
Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek: kennisvereniging of belangenbehartiger?
De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) bestaat dit jaar vijftien jaar. Door de jaren heen heeft deze organisatie zich proberen aan te passen aan de tijd. Hoe kijken de leden aan tegen hun belangenvertegenwoordiger?
Overzicht groeimedia
Doordat gewoon straatzand snel verdicht en arm is, kunnen bomen zich er niet in ontwikkelen. Daarom wordt bomenzand gebruikt. Dat is luchtiger, bevat meer voedingsstoffen dan gewoon zand en biedt genoeg stabiliteit om op te straten.
Maatwerk voor Bomen: Bijlagen
Leveranciers van aanvulgronden met RAG-keurmerk. Specificaties granulaat. Specificaties bomenzand. Specificaties constructie.
Lekker je slag slaan op spiksplinternieuw softbalveld met vijf meter uitbreiding
Het softbalveld van honkbal- en softbalvereniging (HSV) Zwijndrecht op sportpark Bakestein wordt nu, tijdens de winterstop, compleet gerenoveerd. Als toplaag is gekozen voor het nog niet zo bekende 'Halverood' van LMB Sports.
EUROGRASS Solario: onderhoudsvriendelijk gras voor op het gazon
DSV Zaden en Mol Agrocom hebben samen het EUROGRASS Solario-grasmengsel ontwikkeld. Dit mengsel kan gebruikt worden op zonneweides, speelweides, parken, gazons en rondom gebouwen.
Afwateringsprobleem op Grass-Master in korte tijd opgelost
Hevige regenval leidde voor FC Zoetermeer de laatste tijd tot een onbespeelbaar GrassMasterveld. Om een einde te maken aan deze ongewenste situatie, renoveerde AH Vrij het veld afgelopen zomer met de Vibra-Sandmaster. Een primeur met succes.
Het mes op tafel voor het bestek!
Qua ontwikkeling is de markt voor het onderhoud van kunstgrasvelden al lang gestabiliseerd. Toch is het laatste woord over onderhoud en bestekken nog niet gesproken. De tientallen, misschien wel honderden adviseurs in ons land zouden de kwaliteit van kunstgrasvoetbalvelden ten goede kunnen komen.
1 | 2 | 3 | 4