Archief Agenda Adverteren Contact Disclaimer
Dak en gevel techniek Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Groundsman
Stad + Groen

Nationaal Sportvelden Congres


Datum:  donderdag 23 november 2017
Locatie: KNVB-campus, Zeist

Donderdag 23 november vindt op de KNVB-campus te Zeist de elfde editie van het Nationaal Sportvelden Congres plaats.

De dag wordt wederom gevuld met diverse interessante lezingen. Daarin zal de Nederlandse sportinfrastructuur een centrale rol spelen. De Nederlandse sportinfrastructuur en zijn uitgebreide overlegstructuur heeft voordelen, maar ook nadelen, zoals een wildgroei aan procedures en richtlijnen. Een aantal bonden heeft het initiatief genomen om de sportinfrastructuur structureel op de schop te nemen. De bonden en brancheorganisaties nemen daarbij veel meer een regierol op zich.

Sprekers
Wat betreft de sprekers kunnen we nu al verklappen dat Dave Saltman, hoofdredacteur van het gerenommeerde tijdschrift Pitch Care, zich tijdens het evenement zal buigen over de vraag 'hoe maak je natuurgras weer sexy'. AD-columnist Sjoerd Mossou geeft zijn visie op wat de Werkgroep Kunstgras gaat opleveren. Uiteraard zijn bovenstaande sprekers niet de enigen. Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan het voltooien van het programma. Houd voor meer informatie deze site of www.nationaalsportveldencongres.nl in de gaten.

Fieldmanager of the Year
Het evenement wordt afgesloten met een avondprogramma, waarin bekend wordt gemaakt wie de opvolger wordt van Gerard Verweijen als Fieldmanager of the Year.

Ben je nog niet eerder op het Nationaal Sportvelden Congres geweest? Hieronder vind je een impressie van vorig jaar.
nieuw event opgeven

VACATURES