Archief Agenda Adverteren Contact Disclaimer
Dak en gevel techniek Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Groundsman
Stad+Groen

NVG-workshop fleetmanagement


Datum:  dinsdag 27 juni 2017
Tijd: 10:00 - 15:00
Locatie: Golfbaan de Hoge Dijk

Op dinsdag 27 juni organiseert de Nederlandse Vereniging voor Golfaccommodaties (NVG) een workshop fleetmanagement. De workshop vindt plaats bij Golfbaan de Hoge Dijk (Olympus) in Amsterdam Zuid-Oost.

Automatisering en regelgeving spelen tegenwoordig een steeds grote rol. Het management en/of het bestuur van de club wil continuïteit in de organisatie borgen. Daarnaast moet je als hoofdgreenkeeper kunnen verantwoorden waarom bepaalde kosten gemaakt worden. Met deze workshop worden tools aangereikt om inzicht te krijgen in het onderhoud van de golfbaan. Het gaat daarbij om inzicht, efficiency en automatisering. Het maken van verantwoorde keuzes op basis van drie pijlers staat centraal: manuren, machines en kwaliteitsbeheer.

De workshop duurt van 10:00 tot 15:00 uur en is bedoeld voor bestuurders, greenkeepers en golfbaan- en clubmanagers. Guido Hamelink en Arne van der Valk zijn deze dag de docenten. De kosten bedragen voor NVG-leden 95 euro p.p.; voor niet-leden is de prijs 175 euro p.p. Aanmelden kan per mail: info@nvg-golf.nl.


nieuw event opgeven